DIGITAL STORIES PROJESİ EGITICI EGITIMI

18-22 NİSAN DIGITAL STORIES PROJESİ EGITICI EGITIMI

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA220-SCH-000087898 numaralı ve Türkçe ismiyle -Hikâye Anlatma Tekniklerinde Dijital Uygulamalar ile Akademik Başarıyı Arttırarak Erken Okul Terkinin Azaltılması- Erasmus+ KA220SCH projemiz, çoklu duyusal öğrenme modeline dayalı dijital teknikleri ve hikaye anlatımı tekniğini kullanarak, öğrencilerin öğrenme güçlüklerinde öğretmenleri profesyonel olarak destekleyerek öğrencilerin erken okul terkini azaltmayı amaçlamaktadır.

Geliştirilen iş paketleri doğrultusunda hazırlan 10 modül ve ilgili eğitim içeriklerinden oluşan eğitim kiti 18-22 Nisan 2024 tarih aralığında Slovenya-Lübliyana’da Ljubljana Üniversitesi tarafından ev sahipliği yapılan Eğitici Eğitimi aracılığıyla tüm ortak kurumlardan katılımcılarla gerçekleştirildi. Okulumuzu öğretmenlerimiz Tülay UĞUR, Deniz YILMAZ ve İnci ERGÜN katılımcı olarak temsil ettiler. 5 gün ve toplam 40 saatlik eğitici eğitimi alan öğretmenlerimiz diğer meslektaşlarına da aynı eğitimi vereceklerdir. Tüm eğitim eğitimciler tarafından faydalanılmak üzere kayıt alına alınmıştır ve paylaşılacaktır. Eğitimde yer alan modüller ve eğitim içerikleri şu şekildedir.

MODÜL1 .Korkular

MODÜL2. Dürüstlük

MODÜL3.Okul Benim İkinci Evimdir

MODÜL4. Önyargılar