T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / FATİH - Fatih Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi

DIGITAL STORIES PROJESİ PORTEKİZ TOPLANTISI

Okulumuz 09-10 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen   “DIGITAL STORIES - Reducing Early School Leaving by Increasing Academic Achievement with Digital Applications in Storytelling Techniques ” (2022-1-TR01-KA220-SCH-000087898) isim ve numaralı Avrupa Birliği Erasmus+ projesi kapsamında okul müdürümüz Abdulkadir ÖZKUL ve proje koordinatörümüz  Tülay UĞUR’un katılımıyla Portekiz’in Porto şehrinde gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 09-10 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen   “DIGITAL STORIES - Reducing Early School Leaving by Increasing Academic Achievement with Digital Applications in Storytelling Techniques ” (2022-1-TR01-KA220-SCH-000087898) isim ve numaralı Avrupa Birliği Erasmus+ projesi kapsamında okul müdürümüz Abdulkadir ÖZKUL ve proje koordinatörümüz  Tülay UĞUR’un katılımıyla Portekiz’in Porto şehrinde gerçekleştirilmiştir.

Virtual Campus tarafından ev sahipiliği yapılan projenin ikinci toplantısına proje koordinatörü Samsun Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve proje ortakları olarak Yıldız Teknik Üniversitesi, Lübliyana Üniversitesi(Slovenya) ve EU-Track(İtalya) adına proje yetkilileri katıldılar.

Toplantıda ‘Dijital Hikaye Anlatma Teknikleri Eğitim Programı’ hakkında fikir paylaşımı yapıldı ve final versiyonuyla ilgili kararlar alındı. ‘Öğretmen Rehberi’ üzerinde tartışıldı ve pilot uygulamaların nasıl yapılacağı hakkında görüş beyan edildi. ‘Çevrimiçi Etkileşimli Öğrenme/Öğretme Platformu’ üzerinde çalışılarak sistemin en etkili şekilde kullanım metotları hakkında beyin fırtınası yapıldı. ‘Tavsiye Programı’ hakkında görüşler alındı. ‘Proje Yönetimi’ adına teknik ve finansal konular koordinatör tarafından sunuldu. Fatih Atatürk Çağdaş Yaşam Ç.P.A.L. tarafından yaygınlaştırma için yapılan haber bülteni, broşur ve video sunuldu. Slovenya’da gerçekleştirilecek olan ‘Eğitici Eğitimi’ için 18-22 Nisan 2024 tarihinde uzlaşma sağlandı. Toplantı sertifika töreniyle sona erdi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 20:25 - Görüntülenme: 158
  Beğen | 2  kişi beğendi