Ock

Okulumuz 09-10 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen   “DIGITAL STORIES - Reducing Early School Leaving by Increasing Academic Achievement with Digital Applications in Storytelling Techniques ” (2022-1-TR01-KA220-SCH-000087898) isim ve numaralı Avrupa Birliği Erasmus+ projesi kapsamında okul müdürümüz Abdulkadir ÖZKUL ve proje koordinatörümüz  Tülay UĞUR’un katılımıyla Portekiz’in Porto şehrinde gerçekleştirilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Özgürlüktür temasıyla “Bir Kelime, Bir Dünya!” adlı ayraç çalışmamızı ve pano düzenlememizi gerçekleştirdik. Yapılan çalışmada kelime dağarcıklarının gelişimi için “kökü mazide olan bir âti” anlayışıyla hareket etmek gerektiği vurgulandı.

Ara

Okulumuz ile Gelenbevi Anadolu Lisesi arasında oynanan Kız Futsal Finalini 5-3 kazanarak ilçe şampiyonu olmuştur. Kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz,Yurtkur İl Müdürümüz ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımları ile Fatih Belediyemizin hazirlayıp organize ettiği, 5.Geleneksel Engelliler Spor ve Eğlence şenliği 5.12.2023 tarihinde okulumuz spor salonunda gerçekleştirildi.

Ara

AKRAN ZORBALIĞI VE KADINA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ SEMİNERİ ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEK OKULU TARAFINDAN VERİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

İşkur, Beyoğlu  Hizmet Merkezi Meslek Danışmanlığı Hizmetleri Okulumuzda  İs Arama Becerilerini Geliştirme Süreci Konulu Seminer Düzenledi.

Ekm

100 yıl evvel Ankara'da açtığın bağımsızlık yolundan bugün ilk günkü heyecanla yürüyoruz.

Yaşımız hep genç, başımız daima dik.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

Ekm

-DİJİTAL HİKAYELERHikâye Anlatma Tekniklerinde Dijital Uygulamalar ile Akademik Başarıyı Arttırarak Erken Okul Terkinin Azaltılması Projemiz

Ağu

8.ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI OKULUMUZ SPOR SALONUNDA YAPILIYOR. TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD) ve İstanbul Kalkınma Ajansı iş birliği ile başlatılan melyaz projesi'nde yer alıyoruz.

Bu kapsamda okulumuz bilişim alanı ile gtech firması ortak çalışmalar yapacaktır. Böylece bilişim alanında okuyan öğrencilerimiz sektöre daha hazır bir şekilde geçiş yapabileceklerdir. Bu çalışmaların ilk adımı kapsamında Gtech Yazılım şirketi okulumuzu ziyaret etti.

Başta Gtech Kurucu ortağı Sayın Mine Taşkaya ve tüm Gtech çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz.